Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرناز حسن‌زاده متولد ۲۳ آذرماه ۸۲ از استان کهگیلویه و بویراحمد در کنکور ۱۴۰۱ تجربی توانست در اولین سال شرکت در آزمون کنکور، رتبه اول کشور را بدون داشتن هیچ سهمیه‌ای کسب کند.

فرناز حسن‌زاده درباره خانواده خود گفت: پدرش کارمند صدا و سیما و مادرش با داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی مهندسی عمران خانه‌دار است و یک خواهر کوچکتر از خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه هدفم کسب رتبه ۱ کنکور نبود، می گوید: از ابتدا می‌خواستم در درس‌ها به تسلط بالایی برسم. برای همین هیچ وقت موارد حاشیه‌ای روی من تأثیر نداشته و ندارد چون هدفم به پایان نرسیده است. ولی فکر می‌کنم بیش‌ترین تأثیر در این رفتار بابت توصیه‌ها و راهنمایی‌های خانواده‌ام در طول این سال‌ها باشد.

حسن‌زاده در پاسخ به این سؤال که چه چشم‌اندازی برای آینده دارید، گفت: سعی می‌کنم عادت برنامه‌ریزی خودم را در دانشگاه حفظ کنم. در دانشگاه تحقیق خواهم کرد که در چه زمینه‌هایی می‌توانم فعالیت کنم و سعی می‌کنم وضعیت درسی خودم را در هنگام تحصیل حفظ کنم.

او با اشاره به زمان شروع درس خواندن خود می گوید: از تابستان کلاس دهم مطالعه را برای موفقیت در کنکور امسال آغاز کرد و با کمک و همراهی خانواده به این روز فکر می‌کرد و با تلاش مستمر، نظم، برنامه‌ریزی و توکل بر خدا این رتبه را کسب کردم و خانواده‌ام نیز در تأمین امکانات، محیطی مناسب و آرامش روحی نقش داشتند.

حسن زاده با بیان اینکه در کلاس فیزیک و یک دوره تست‌های طلایی شرکت کرده است، گفت: سال آخر تفریحاتم را به حداقل رسانده و بیشتر وقت خود را مشغول درس مطالعه بوده‌ام.

او در پاسخ به این سؤال که یکی از مشکلات دانش‌آموزان برتر این است بعد ورود به دانشگاه نمی‌توانند جایگاه علمی خودشان را حفظ کنند. تو چگونه جایگاه خودت را حفظ خواهی کرد؟ می گوید: من نهایت سعی خودم را خواهم داشت که شرایط الان خودم را در دانشگاه هم ادامه دهم و حفظ کنم. سعی کردم زندگیم همیشه با برنامه‌ریزی همراه باشد. سعی می‌کردم در تمام زمان‌ها مسیر مشخصی را طی کنم. مسیر زندگی که انتخاب کرده بودم از همین مسیر عبور می‌کرد و سعی می‌کردم برای موفقیت به آن پایبند باشم.
شاید برخی می‌گفتند که چرا در تابستان درس می‌خوانی ولی برای من هدف مهم بود و کار درست را انجام می‌دادم.

‌رتبه یک کنکور تجربی با اشاره به اینکه مدرسه فرزانگان (سمپاد) تحصیل می‌کردم، گفت: کتاب‌هایم را به تدریج و دربازه‌های زمانی مختلف تهیه کردم و معلم خصوصی نداشتم و تنها در کلاس کنکور فیزیک و دوره تست‌های طلایی شرکت کرده است.

او با بیان اینکه از درس خواندن لذت می‌برم اما در کنار درس تفریحات دیگری هم داشتم، می گوید: زمان‌هایی به دل طبیعت می‌رفتم یا همراه خانواده به دیدن اقوام می‌رفتیم. من تفریح و درس را همزمان با هم پیش می‌بردم.

رتبه اول کنکور تجربی به پشت کنکوری‌ها توصیه کرد: به طور مستمر تلاش کنند و برای رسیدن به هدفی که دارند استوار باشند و در این مسیر باقدرت گام بردارند و در رشته پزشکی دانشگاه تهران ادامه تحصیل خواهم داد.

او در پاسخ به این سؤال که چقدر تراز و رتبه و درصد دیگران برای شما مهم بود؟ با توجه به آنلاین بودن آزمون آیا نگران تقلب برخی دانش‌آموزان بودید و چقدر این موضوع برایتان مهم بود؟ گفت: من به درصد و رتبه دیگران توجه نمی‌کردم؛ تنها رقیب من؛ خودم بودم و تقلب دیگران در ابتدا برای من ناخوشایند بود، ولی در ادامه سعی کردم به آن‌ها توجه نکنم و حتی از کسانی که با تقلب سعی در جلو زدن از من داشتند، نیز جلو بزنم.

رتبه اول کنکور تجربی در پاسخ به این سؤال که روشت برای مطالعه‌ی این درس‌ها چگونه است، گفت: برای تمام درس‌ها ابتدا باید مطالب کتاب درسی را خوب یاد گرفت. مثلاً برای درس زیست‌شناسی باید بدانیم که هر بخش از متن با کدام بخش از تصویر‌های کتاب ارتباط دارد. برای درس زیست باید تصویر‌ها را به ذهن بسپاریم. من برای این کار تصویر‌ها را خودم نقاشی می‌کنم. بعد از یادگیری کامل کتاب درسی، فقط خواندن کافی نیست و باید تست‌های زیادی حل کنیم. بعد از حل تست‌ها، لازم است که هر تست را تک‌تک بررسی و تحلیل کنیم. حتی ممکن است نکات زیادی در گزینه‌ها باشد. باید نکاتی را که از تست‌ها بیرون می‌آوریم، در حاشیه‌ی کتاب‌های درسی یادداشت کنیم. این کار کمک زیادی به یادگیری ما می‌کند. می‌توانیم از منابع گوناگون برای حل تست بهره بگیریم.

او می گوید: تعطیلی مدارس باعث شد انگیزه‌ام برای درس‌خواندن کمتر شود. سعی کردم برنامه‌ریزی دقیقی کنم. با برنامه‌ریزی اثر منفیِ کرونا خیلی کمرنگ شد. در این مدت که تعطیل بودیم سعی کردم در زمان‌های مشخصی کار‌هایی انجام بدهم تا انگیزه‌ام بیشتر شود. زبان آلمانی را به‌طور خودآموز شروع کردم و سعی کردم این زبان جدید را هم یاد بگیرم.

بخشی از زمان را هم به تماشای برنامه‌های تلویزیونی می‌گذراندم. برنامه‌ی راهبردی کانون هم در حفظ انگیزه‌ی بچه‌ها بسیار مؤثر بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد کنکور سراسری رشته تجربی پاسخ به این سؤال برنامه ریزی رتبه اول سعی کردم حسن زاده تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۸۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ­ حیدرزاده در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره موضوع پژوهش گفت: موضوع برنامه و مستندی که قرار است طبق این متن آماده شود، سقط جنین است و آشفتگی آماری که در این حوزه مشاهده می‌شود که ما آمار متقنی نداریم که در دست سیاست گذاران و برنامه ریزان باشد برای اینکه بتوانند برای پیشگیری و کم کردن آمار سقط جنین برنامه ریزی کنند، ­­این مستند به این آشفتگی آماری می‌پردازد.

وی افزود: مجموعه مستند «کوچک، بزرگ و بزرگتر» که از طرف رادیو معارف ساخته می‌شود یک مجوعه مستند ۱۵ قسمتی است و این پژوهش یکی از ۱۵ قسمتی است که ساخته می‌شود و قرار است، ­اواخر تابستان از رادیو معارف پخش شود.

وی درباره دشواری‌های کار و روند کار گفت: مهم‌ترین مشکلی که در این حوزه و موضوع داریم اینکه افراد خیلی خوددار هستند که اطلاعات بدهند و کسانی که غیرقانونی کار کرده اند حاضر نیستند­، جلوی دوربین مصاحبه کنند. ­

وی افزود:­ ما برای خیلی از منابع تحقیقاتی خود به صورت میدانی با افراد گفتگو می‌کنیم ­و ­مجبوریم در مناطقی که دارو‌هایی غیرمجاز این موارد خرید و فروش می‌شود، حضور داشته باشیم، خطراتی که در این زمینه است، مهم‌ترین مشکل در مسیر ساخت این مجموعه است، ما توانستیم با چند نفر از گروه‌هایی که در زمینه سقط جنین مبارزه می‌کند مرتبط بشویم که این نقص را جبران کنیم.

وی درباره فرق پژوهش رادیویی با پژوهش مکتوب گفت: برای ساخت مستند رادیویی چند مرحله وجود دارد، ­­مرحله اول باید این مستند براساس یک پژوهش انجام شود، ­­پژوهشی که براساس واقعیت‌های میدانی، تحقیق‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی که معتبر هستند و منابع دیگر که بتوانند اطلاعاتی درباره موضوع ارایه بدهد؛ آرشیو‌های صوتی و تصویری است، ­ مصاحبه‌های مردمی است حتی مصاحبه‌های کارشناسان و افراد خبره، اما تفاوتی که با پژوهش دانشگاهی دارد این است که تکیه ما به آمار به روز خیلی بیشتر است.

درباره این موضوع سالهاست که مقاله نوشته می‌شود، رساله‌های دکتری دفاع می‌شود و مقاله‌هایی که در در نشریات علمی معتبر چاپ می‌شود ولی اینها دیگر منبع ­قابل استفاده برای مستندی که در این حوزه می‌خواهد ساخته شود، نیست و باید به روز باشد تا بتوانیم اعتماد مخاطب را جلب کنیم.

او درباره همکاری نهاد‌ها هم گفت: یک بخشی از نهاد‌های دولتی معمولا در این زمینه زیاد همراهی نمی‌کنند شاید به این علت که به نوعی نقص کار بعضی از نهاد‌ها مخصوصا در حوزه بهداشت و درمان را نشان می‌دهد، خیلی مایل نیستند در این حوزه کار کنند، ولی گروه مردمی هست که در این زمینه خیلی فعال هستند که شعبه‌های متعددی دارند و دارند در زمینه حفظ حیات جنین کار می‌کنند.

وی گفت: منظور از آشفتگی آماری سقط جنین، سقط جنین قانونی نیست، سقط جنین قانونی آمار دارد  که وزارت بهداشت و پزشکی قانونی به صورت رسمی اعلام می‌کنند اما  این آماری که آنها ­اعلام می‌کنند، با آن آماری که در جامعه اتقاق می‌افتد خیلی متفاوت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



­
­

دیگر خبرها

  • برگزاری کنکور داوطلبان گروه علوم تجربی در اراک
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • بیش از ۱۱ هزار داوطلب گیلانی کنکور سراسری باهم رقابت کردند
  • بسته شدن پرونده مرحله نخست کنکور در گیلان
  • گزارش تصویری| کنکور رشته علوم تجربی سال ۱۴۰۳
  • آغاز ماراتن کنکور داوطلبان رشته علوم تجربی در قم
  • روز دوم نوبت اول کنکور ۱۴۰۳/ تفاوت جالب میان داوطلبان زن و مرد؛ این رشته کمترین داوطلب را دارد
  • آغاز رقابت داوطلبان نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در رشته علوم تجربی
  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • ۸ درصد شرکت‌کنندگان کنکور از خراسان رضوی هستند